Login
Main menu

Julmiddag 2013 på m/s Segelkronan

På tisdagskvällen den 10 december samlades ett tjugotal, såväl medlemmar som anhöriga och förhoppningsvis blivande medlemmar för att inmundiga ett mycket välsmakande julbord ombord på m/s Segelkronan. Efter glögg och pepparkakor på övre däck var det dags att gå en trappa ner och angripa allt från sillar i parti och minut via det kallskurna till revbensspjäll och köttbullar mm mm. För den som fortfarande inte var mätt så var det sedan ett lika dignande gottebord som väntade! Carl-Johan Engström förhöjde ytterligare stämningen med diverse visor!

Pär-Ola Dahlin informerade lite om vad som har hänt och vad som närmast väntar i verksamheten. Vi har nyligen skickat 35.000 € till verksamheten i Fullabantang och dessutom ett stöd på 25.000 SEK, via Röda Korset, till de katastrofdrabbade på Filippinerna.

Pär-Ola kommer under nästa vecka att representera det svenska Storprioratet i Jerusalem. Där kommer en ceremoni att genomföras i Betania, strax utanför Jerusalem, vid Lazarus grav då platsen byter namn till Al-Azariya, dvs Lazarus på arabiska. Pär-Ola nämnde även att det nu finns en potentiell ny Stormästare alternativt Administrator General för Orden.

Jag vill framföra ett stort tack från oss deltagare till Pär-Ola Dahlin och H-G Olsson för detta förnäma arrangemang!

God Jul och Gott Nytt År
önskar
Jerker Westdahl, KLJ
Skattmästare samt mätt och nöjd deltagare